Du er her: 

Hvad er torsdagstræf

Torsdagstræf er for alle.

Eftermiddagen begynder med velkomst og en sang.   

Så er der et emne på programmet, det kan være et foredrag,en rejsebeskrivelse, en hobby eller noget aktuelt. Ofte ledsaget af film/billeder.Omkring kl. 15.00 er der kaffepause med kage, det koster 20 kr. Eftermiddagen slutter kl. 16.00. Møderne ligger hver 14. dag i Grejsdal Sognehus.

Vi håber på at se dig til disse eftermiddage.

Sæsonen slutter med en udflugt.

 

 

Ny sæson - forår 2020

Torsdagstræf - opstartsmøde ang. kaffe/kage kl. 13 i Grejsdal Sognehus

Ved det første torsdagstræf i 2020 d. 16.jan afholdes et lille opstartsmøde, hvor alle der har lyst til at hjælpe med kage m.m. i forårssæsonen kan møde op. Det vil være en hjælp for de nuværende kagebagere, hvis der kunne findes et par stykker mere til at dække sæsonen, og som også kan give en hånd med borddækningen. Ved mødet fordeler vi torsdagene imellem os, så det bliver til glæde for alle.

Som ”kagebager” afgør man selv om det skal være hjemmebag eller en købt kage. Begge dele er fint, og udgifterne dækkes af menighedsrådet. Opstartsmødet begynder kl. 13 efterfulgt af almindelig torsdagstræf kl. 14.

Har man ikke mulighed for at komme kl. 13 og gerne vil hjælpe med sæsonen, må man meget gerne kontakte kirke – og kulturmedarbejder Maria Hoffmann Roed, mr@hover-grejsdal-kirker.dk, tlf.: 51500695

 

 

 

 


 
 

Kalender for torsdagstræf

Ingen begivenheder fundet.