Du er her: 

Hvad kan du som frivillig?

Som frivillig kan du fx hjælpe med kirkens aktiviteter for børn, lave kaffe til arrangementer eller være besøgsven i besøgstjenesten. Der er mange forskellige slags opgaver, og der er altid behov for netop dine talenter! Uden de frivillige ville mange aktiviteter ikke kunne lade sig gøre. Dit bidrag har stor betydning, og du får ikke opgaver, som du ikke føler du kan magte.

Måske du også selv har ønsker til lokale aktiviteter, der kunne være til glæde for dig selv og andre. Måske, du synes, det kunne være spændende selv at have ansvar for en aktivitet, så hører vi gerne fra dig. Dine tanker og ideer er vigtige for os.

 En´ gang om året vil kirken være vært for en fest, udflugt eller lign. for alle frivillige.

Har man fået lyst til frivilligt arbejde, er man selvfølgelig velkommen til blot at prøve det af, uden at man dermed er forpligtet for tid og evighed.

Ta´ et kig på listen herunder og se om dér er noget for dig! Kontakt kirke – og kulturmedarbejder Maria Hoffmann Roed, tlf. 51500695 og/eller send listen tilbage til mr@hover-grejsdal-kirker.dk 

Frivillig ved Torsdagstræf!

Ved det første torsdagstræf i september afholdes et lille opstartsmøde, hvor alle der har lyst til at hjælpe med kage m.m. i efterårs-sæsonen kan møde op. 

 Som ”kagebager” afgør man selv om det skal være hjemmebag eller en købt kage. Begge dele er fint, og udgifterne dækkes af menighedsrådet. 

Har man ikke mulighed for at komme og gerne vil hjælpe med sæsonen, må man meget gerne kontakte kirke – og kulturmedarbejder Maria Hoffmann Roed, mr@hover-grejsdal-kirker.dk, tlf.: 51500695.

Vision

I Hover Sogn ønsker vi at skabe en kirke med liv og nærvær. En kirke, som folk føler en tilknytning til, og ikke kun et sted, der bliver besøgt ved højtider og begravelser. Vi ønsker en kirke, der har noget at byde på for ung som gammel, og som ikke kun i ord, men også i handling praktiserer kirkens budskab om næstekærlighed og omsorg for hinanden.

Bliv frivillig i vores besøgstjeneste

Bliv frivillig i vores besøgstjeneste

Hover sogn har en besøgstjeneste. Har du mulighed for at afse en time eller 2 om ugen for at glæde et medmenneske med et besøg? Så kan du melde dig til vores besøgstjeneste.

Kisser, som er besøgsven siger:"At være besøgsven er givende både for min besøgsven og mig selv. Vi har det rart sammen med gode snakke og ind imellem tager vi på udflugter. Der er fokus på samværet i de 1 til 2 timer vi ses om ugen."