Kom og vær med de onsdage, det passer dig!

Så begynder vi igen med babysalmesang. Denne gang i Grejsdal kirke på onsdage kl. 10.30

Første gang er onsdag d. 21.august.(Sidste gang inden jul er den 27.nov.)

Læs mere om babysalmesang

Onsdag d. 21.august kl.10.30 begynder babysalmesang i Grejsdal Kirke

Det foregår hver onsdag (med få undtagelser) til og med den 27.nov.

Det er et uforpligtende tilbud, hvor man blot møder op, når det passer ind for barn og forældre. Man kan derfor sagtens komme midt i forløbet. Dog vil vi meget gerne vide, hvor mange der cirka kommer pr. gang, og derfor opfordrer vi til, at man melder sig ind i vores facebook-gruppe:  https://www.facebook.com/groups/310686836158599/

Giv venligst her en besked om deltagelse den pågældende onsdag. Ligeledes vil dér også her blive givet påmindelser om babysalmesang og evt. ændringer.

Det er gratis at deltage!

Vi synger salmer og sange med fagter og dans, bruger små instrumenter og redskaber. Alt sammen noget, der stimulerer det lille barns sanser og umiddelbare glæde ved musik.  Efter ca. 45 minutter slutter af med kaffe/te og en forfriskning.

Babysalmesang er for alle babyer i alderen 2-10 mdr. Som forældre behøver du ikke at være god til at synge eller kende salmerne på forhånd, dit barn elsker DIN stemme!

Kom og vær med til en hyggelig formiddag!  - og ta´ gerne din mødregruppe med!

Har du spørgsmål, så kontakt venligst kirke- og kulturmedarbejder Maria Hoffmann Roed, mr@hover-grejsdal-kirker.dk eller tlf. 51500695